Wij zijn gesloten!

Zondag avond 15 maart kwam het bericht dat alle Horeca moest sluiten tot 6 april. Dit bericht kwam niet geheel onverwacht maar toch wel eerder dan we dachten. We hebben met man en macht de voorraden opgeruimd, ingevroren en verdeelt.

Maandag 23 maart kwam het bericht dat er geen bijeenkomsten met meer dan hooguit 3 personen gehouden mogen worden tot 1 juni. Dat betekent op dit moment dat wij gesloten moeten blijven.

Natuurlijk vinden we dit erg, en missen we alle gezelligheid en onze gasten! Maar ook wij vinden gezondheid in dit geval belangrijker. En volgens alle RIVM richtlijnen blijven we zoveel mogelijk binnen en houden we een afstand van 1,5 mrt aan.

Op deze manier proberen we wel aan de zaak te werken, verbeteren, verbouwen voor zover dat gaat lukken. En hopen dat wanneer we weer open mogen iedereen kunnen ontvangen in een hele mooie gezellige vernieuwde zaak!

 

In de tussentijd kunnen jullie ons een klein beetje helpen. Via de Facebookpagina Horecahelpt kun je een tegoedbon bestellen. Op deze manier help je ons een beetje de tijd door en ben je er straks zeker van dat je een keertje kunt komen genieten van al ons lekkers!

 

Ook via de website kun je de tegoedbonnen bestellen! Zien we jullie straks allemaal weer?

 

Met warme groeten, en blijf gezond!

 24 mrt '20 om 14:25u toegevoegd - 24 mrt '20 om 14:41u gewijzigd