• darkblurbg
    Gastvrije gezelligheid

Wanneer je het café binnen stapt, voel je het meteen. Een fijne plek om voorlopig te blijven zitten. Eenmaal aan een tafeltje of aan de bar merk je meteen het fijne sfeertje van ons bruin café. Maak een keus uit 1 van de 190 bieren van de kaart of 1 van de 10 wisselende taps en geniet van de Gastvrijheid van Weleer…

Onze bierkaarten

Bier is een van de oudste dranken te wereld.

Hoewel bier op het eerste gezicht minder cultuur heeft dan bijvoorbeeld wijn, heeft de drank door zijn enorme gevarieerdheid een groot aantal liefhebbers voor zich gewonnen, van anonieme genieters tot verwoede verzamelaars.

Niet al het bier is bitter, er zijn ook zoete en zure bieren met bijvoorbeeld fruitige of kruidige nuances. Er is een bier voor iedereen.Bier is een uitstekende dorstlesser en een uitgesproken gezelligheidsdrankje, bovendien heeft bier alle kwaliteiten om bij verschillende soorten gerechten te worden gedronken. Dit zou er toe moeten leiden dat men vaker eens een nieuw of ander biertje probeert dan gewend.

Door meerdere bieren aan te bieden hopen wij dat de veelzijdigheid van bier op waarde wordt geschat en dat steeds meer potentiële liefhebbers op een positieve wijze in de ban van bier zullen raken.

Moge onze bierkaart daarbij een inspirerende leidraad zijn en aanleiding tot veel bierplezier!!

Bierproeverij

Altijd al eens speciaal bier willen proeven?

Dan is dit je kans om met vrienden, collega's of familie lekker Bourgondisch te doen.

Reserveer een middag of avond vol bier, smaakbeleving en gezelligheid!

BIERPROEVERIJ
6 proefglazen met Teernstra Tapas plank
€23,50 per persoon

LUXE BIERPROEVERIJ
6 proefglazen met Luxe Teernstra Tapas plank
€27,50 per persoon

TEERNSTRA PROEVERIJ
6 proefglazen met 5 gangen diner (avond vullend)
€49,50 per persoon

Graag vooraf reserveren.