Menukaart

VOORGERECHTEN

Carpaccio van Schotse Angus rundvlees

  met pesto en gedroogde tomaatjes                         9,95

Salade van gerookte kipfilet,

  met zomer fruit en noten                                          8,25

Licht gerookte dobbelsteentjes van zalm

 met viseitjes en bieslook mayonaise                         9,75

Carpaccio van Tonijn

 met wasabi mayonaise                                            11,50

Rode bieten carpaccio

  met noten en geitenkaas                                          8,75

 

* Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood,

  kruidenboter en tapenade

 

SOEPEN

Mosterd soep

  met uitgebakken spek en prei                                  5,95

soep van roombrie

  met meloenballetjes                                                  5,95

 

* Alle soepen worden geserveerd met stokbrood,

  kruidenboter en tapenade

 

HOOFDGERECHTEN

Van de Grill

Vleesspies van ossehaas en varkensfilet

  met spek, ui en paprika                                            19,50

Mixed Grill

  met diverse sauzen                                                  18,75

Spare Ribs

  gemarineerd met pikante saus                              L 18,75

                                                                            XXL 21,50

Varkensfilet

  met champignon- brie saus                                       17,50

Spies van zeevruchten

  zoals Gamba's, Langoustines,

  mosselen en garnalen                                                21,50

 

Vlees

Runderstoofpotje

  met La Trappe Quadruppel uit de oven                      18,25

Dubbele haasbiefstuk

  met stroganovsaus (2 personen)                                42,00

Dubbel geslagen varkensschnitzel

   met tomaat, mozzarella en salami                             17,50

 

Vis

Kabeljauw lende

  met spek en tijm                                                          19,75

Roodbaarsfilet

  met kreeftensaus                                                        18,75

 

Vegetarisch

Groente quiche en loempia     

  met wilde rijst en soja saus                                         16,50

 

* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met twee warme groenten,

  gebakken aardappelen ,patat en salade.

 

DESSERT SPECIALITEITEN

Noga parfait met kersengelei en slagroom                      6,95

Sinaasappel bavaroise met een gelei van

Grand Marnier en witte chocolade ijs                              6,75

Warme suikerbrood pudding

  met vanille saus en kaneel ijs                                        7,25

Kersenijs met speculaas crumble en vanille pannacotta 7,25

Onze desserts allemaal?

  Als Grand dessert! (voor 2 personen)                          15,50

 

 

DE PROEVERIJ

Vijf speciaal bieren met bijpassende gerechten uit onze keuken.

Alleen per tafel te bestellen.

Een avondvullende bier en spijsbeleving!!                     39,50